сряда, 6 февруари 2013 г.

Бяла Приказка - Деси Тенекеджиева

Преди две седмици посетих концерта на Деси Тенекеджиева и приятели "Бяла приказка", който се проведе повторно в моя град Варна, след като пожъна успех месец преди това - около Коледа.

Събитието се проведе във Варненския театър и честно казано беше на много високо ниво, освен Симфоничния оркестър, участваха именити музиканти като Страцимир Павлов, Валери Ценков и Нейко Бодуров, които направиха песните на Деси да звучат още по-добре. На сцената също така бяха двама оперни певци и госпел хор, които още повече обогатиха преживяването.

Тя изпълни целия си албум Crazy Butterfly и си признавам, че някои от тях ми харесват доста, като например песента с Миро - Когато всичко свърши, чиито клип е режисиран от режисьора Ивайло Палмов. Освен тези парчета, Тенекеджиева изпълни и много хитове от едно време, като "Imagine" на Ленън, и коледни - Джингъл белс, Тиха нощ, свята нощ, и други.

Като цяло съм много доволен на концерта, всичко ми хареса много - това си беше цял спектакъл, а не просто част от турне на не чак толкова популярната Деси Тенекеджиева. Личеше си работата на професионален сценограф - костюми, осветление, декори - всичко беше идеално изпипано. Ето такива концерти трябва да се случват по-често по градовете. Това си беше едно наистина културно мероприятие и се радвам, че успях да бъда негов зрител.

Накрая ви поздравявам с парчето на Деси и Миро - Когато всичко свърши, клипът също си заслужава гледането:

Няма коментари:

Публикуване на коментар