четвъртък, 15 януари 2015 г.

Всеки съвременен човек се нуждае от смартфон

С две ръце заставам зад твърдението в заглавието на днешната си публикация. Всеки съвременен човек се нуждае от смартфон. В противен случай рискува да изостане в технологично отношение и настрана от новините и тенденциите. Не говоря обаче само за професионално използване на "умния" телефон. С всеки изминал ден това джобно устройство се превръща в необходимост в личностен план.

Ще ви дам няколко примери защо да си вземете смартфон, ако все още нямате.

Групови чатове. Дали ще е чрез Facebook, Viber или с друго устройство, но е много по-лесно (и безплатно за разлика от SMS-ите) да си пишете с приятели. Можете да се уговаряте за срещи, излизания или просто да се информирате взаимно за нещо, което е важно или интерсно за всички ви. Аз имам (поне за сега) три такива общи чата - с колегите на работа, със семейството ми и с най-близките ми приятели.

Организирате задачите си по-лесно. Може да нямате такъв навик в началото, но ще го придобиете в последствие. Веднъж започнете ли да си пишете бележки, напомняния, да си попълвате календара и т.н., ще усетите колко голям плюс е това и колко ви улеснява в действителност.

Камерата. Да, доста е удобно да имате хубава камера в телефона си. Можете мигновено да си щракнете някой или нещо за спомен и да снимате клипче, ако ви се прииска.

Четете книги. Гледате виеда. Играете игри. Сваляте си приложения, каквито на вас са ви удобни и т.н. и т.н. Повярвайте ми, като ви казвам, че смартфонът в днешно време не е прищявка, а истинска необходимост.

Няма коментари:

Публикуване на коментар